Vrouwen beker zaterdag poulefase Groep 3 28

Konijnenbergerweg 2 c
8051CC
HATTEM
tel. 038-4442493

Na de 1ste overwinning in de bekercompetitie uit bij 4de klasse SEH VR1 was vandaag 16 september 2023 4de klasser ST: HMC VR 1 onze volgende tegenstandster. Om 11.15u start op sportpark ’T Achterveen in Hattem. De wedstrijd op het hoofdveld o.l.v. de heer W.D. Kloezeman. De eerste 5 minuten is SV Epe zoekende. Hier en daar persoonlijke foutjes. De Eper vrouwen krijgen steeds meer grip op de wedstrijd. De aanvallen en het combinatie voetbal gaat steeds beter lopen. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plek. In de 9de minuut scoort SV Epe VR1 de 0-1. Vanaf dat moment is het ijs gebroken. Het is éénrichting verkeer naar het doel van ST: HMC VR1. Sporadisch komt via een counter nog voor het Eper doel. De 2de helft is het spelbeeld niet veel veranderd met de 1ste helft. De Eper vrouwen winnen ruim en verdiend van ST: HMC VR1. De einduitslag ST: HMC VR1 – SV Epe VR1 0-9. SV Epe VR1 bekert verder! Wederom een mooie team prestatie.

0-9 Samantha(Nienke)

Binnenkort zullen wij de link van de gehele wedstrijd op sociale media zetten (ST: HMC Dank u).
Met dank aan de meegereisde Eper suppotters. Dit keer waren het er 24. Waarvoor dank.
Volgende week wacht onze 1ste competitiewedstrijd op sportpark De Heugthe in Oosterwolde tegen VSCO’61 VR2.
Aanvangstijd is rond den middagpot om 12.00u. Zien wij u op sportpark De Heugthe in Oosterwolde.