Zwarteweg 15 BG
8097PR
OOSTERWOLDE GLD
tel. 0525-621469

Zaterdag 23 september 2023 betreden de Eper dames klokslag 12.00u de groene wei op sportpark De Heugthe in Oosterwolde. Klaar voor de start van de competitie tegen VSCO’61 VR2. Het speelveld is niet optimaal bespeelbaar. Zo hier en daar was men vergeten circa kwart van het speel veld te maaien. Maar één geluk de Eper dames hadden de week op het Eper gras getraind dus de voorbereiding was optimaal.

Vanaf minuut één willen de Eper dames hun eigen spel spelen. Maar niets is minder waar. Al snel passen de jonkies uit Epe zich aan de tegenstander. Constant in de aanval maar onzorgvuldig in balverlies. Er volgen vele kansen maar de afwerking mist duidelijk de juiste scherpte. Door niet je eigen spel spelen gaat het mis. Tegen de verhouding in komt VSCO voor in de 26ste minuut met 1-0 voor. De Eper dames zijn een beetje wakker geschud. Al snel weten de Eper dames eindelijk het netje te bereiken. Binnen 10 minuten is de achterstand omgezet naar 1-3. Tevens de ruststand.

De 2e helft starten de Eper dames zeer sterk na de thee pauze, het is al snel 1-4. Maar de scherpte ontbreekt en VSCO komt terug op 2-4. Eper dames gaan direct weer in de aanval maar missen kans op kans. Maar na zoveel kansen wil het dan toch eindelijk lukken en wordt er weer gescoord. Epe loopt uit naar 2-6. Tussendoor pakt VSCO hun 3e doelpunt mee. Vervolgens is dan eindelijk het kwartje gevallen en hebben de Eper dames de smaak te pakken en blijven scoren. Eindstand 3-10. Een leerzame middag voor de jonkies uit Epe.